Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 25g36kcal4.4g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 7.8g3.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g99kcal9g1.8g5.6g0.6g
Valittu annoskoko52g49kcal4.5g0.9g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g25kcal2.3g0.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g94kcal8.6g1.7g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282