Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 22g5.3kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.7g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.8g5kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g42kcal2g1.4g2.8g1g
Valittu annoskoko53g21kcal1g0.7g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal0.5g0.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g40kcal1.9g1.3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532