Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.9g5.8kcal0.4g0g0.4g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g16g7.8kcal0.5g0.6g0.4g0g
Ruohosipuli, tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g271kcal8g37g9.2g1.8g
Valittu annoskoko53g135kcal4g18.5g4.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g68kcal2g9.3g2.3g0.5g
Arvot/100g100g257kcal7.6g35.2g8.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238