Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 16g4.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punajuuri 2.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g38kcal3g2.6g1.4g1g
Valittu annoskoko52g19kcal1.5g1.3g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g10kcal0.8g0.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g37kcal2.9g2.5g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374