Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 11g17kcal1.2g0.5g1.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%8.8g11kcal0.3g0.2g1.1g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)5.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g75kcal3.2g4.4g5g0g
Valittu annoskoko53g38kcal1.6g2.2g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna26g19kcal0.8g1.1g1.3g0g
Arvot/100g100g71kcal3g4.2g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609