Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g46kcal3.1g0g3.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g17g6.1kcal0.3g1.2g0g0.2g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g19g15kcal2.1g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g134kcal11g3.4g8.2g0.4g
Valittu annoskoko53g67kcal5.5g1.7g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g34kcal2.8g0.9g2.1g0.1g
Arvot/100g100g128kcal10.5g3.2g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573