Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 9g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Kikherne säilötty Bonduelle19g24kcal1.2g3.8g0.6g0.9g
Broileri, rintafilee, nahaton 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g9g36kcal0.8g6.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g165kcal10.8g21.2g3g3.2g
Valittu annoskoko53g83kcal5.4g10.6g1.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna26g41kcal2.7g5.3g0.8g0.8g
Arvot/100g100g157kcal10.2g20.1g2.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202