Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g5.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)8.2g15kcal1.6g0g0.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.2g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g6.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku 2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.1g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g92kcal5.6g3.6g5.6g0.8g
Valittu annoskoko53g46kcal2.8g1.8g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal1.4g0.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g87kcal5.3g3.4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308