Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Hermesetas -neste0.8g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 12g46kcal5.3g3.3g0.8g1.7g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g3.9g23kcal0.9g0.8g2g0g
Maitorahka, Valio, 0,320g13kcal2.1g0.8g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g300kcal19g9.8g20.4g4g
Valittu annoskoko53g150kcal9.5g4.9g10.2g2g
Annoskoko puolitettuna26g75kcal4.8g2.5g5.1g1g
Arvot/100g100g285kcal18g9.3g19.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667