ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu3.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi16g21kcal3.2g0g0.9g0g
Amerikan pekoni 1viipale3.3g11kcal0.4g0g1g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g2.9g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g4.9g7.1kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g108kcal8.4g8.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko53g54kcal4.2g4.4g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal2.1g2.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g103kcal8g8.3g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399