Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 6.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g12g22kcal2.9g0g1.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g8.6g5.1kcal0g1.3g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g82kcal7.8g3.8g3.8g1.4g
Valittu annoskoko53g41kcal3.9g1.9g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g21kcal2g1g1g0.4g
Arvot/100g100g78kcal7.4g3.6g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340