Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.9g7.1kcal0g1.7g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g9g9kcal1.3g0.2g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Sieni tatti, hapero 19g5.2kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g81kcal3.6g6.4g4g0.8g
Valittu annoskoko53g41kcal1.8g3.2g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g20kcal0.9g1.6g1g0.2g
Arvot/100g100g77kcal3.4g6g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234