Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g13g37kcal0.6g4.1g2g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g7.8g14kcal2g0g0.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow5.2g9kcal0g0.3g0.9g0g
Pesto Rosso, Barilla2.6g8.6kcal0.1g0.3g0.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g2.6g7.5kcal0.9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g161kcal7.4g11g9.6g2g
Valittu annoskoko53g81kcal3.7g5.5g4.8g1g
Annoskoko puolitettuna26g40kcal1.9g2.8g2.4g0.5g
Arvot/100g100g153kcal7g10.4g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058