Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 4.7g29kcal1.1g0.3g2.5g0.3g
Hasselpähkinä 3.5g23kcal0.5g0.1g2.1g0.6g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Puolukka 13g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g280kcal6.2g4.6g25.8g2.4g
Valittu annoskoko53g140kcal3.1g2.3g12.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g70kcal1.6g1.2g6.5g0.6g
Arvot/100g100g265kcal5.9g4.3g24.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514