Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)22g24kcal2.7g0.4g1.3g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 4.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g73kcal6g5.6g2.6g1.2g
Valittu annoskoko53g37kcal3g2.8g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g18kcal1.5g1.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201