Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g43g68kcal9.4g0g3.1g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.6g5.9kcal0g1.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g156kcal19.4g3.8g6.4g0.6g
Valittu annoskoko53g78kcal9.7g1.9g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g39kcal4.9g1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g148kcal18.4g3.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449