Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 11g4.1kcal0g0.7g0.1g0.3g
Karpalo 11g3.5kcal0g0.4g0.1g0.4g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow5.3g18kcal0.6g3.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g51kcal1.2g9.6g0.6g1.4g
Valittu annoskoko53g26kcal0.6g4.8g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g13kcal0.3g2.4g0.2g0.4g
Arvot/100g100g48kcal1.1g9.1g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832