Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)3.8g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl8.7g47kcal2.2g1.1g3.8g1.4g
Vehnälese 1.3g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.6kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3g1.8kcal0.3g0.2g0g2.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g68kcal5.2g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g306kcal20.4g5.2g23g10.6g
Valittu annoskoko53g153kcal10.2g2.6g11.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna27g77kcal5.1g1.3g5.8g2.7g
Arvot/100g100g289kcal19.2g4.9g21.7g10g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320