Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 5.1g12kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g118kcal9.6g1.4g8.4g0.4g
Valittu annoskoko53g59kcal4.8g0.7g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal2.4g0.4g2.1g0.1g
Arvot/100g100g112kcal9.1g1.3g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667