Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 9g11kcal2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)7.5g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g41kcal5g3g0.6g0.8g
Valittu annoskoko53g21kcal2.5g1.5g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g10kcal1.3g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4.7g2.8g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280