Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Valkuainen (100g)8.5g3.6kcal0.8g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.9g1.2kcal0.1g0g0.5g0g
Taloussuklaa, Fazer9g48kcal0.4g5.3g2.8g0.5g
Vispikerma Flora 20%24g52kcal0.7g1.2g4.7g0g
Marianne suklaarakeet7g34kcal0.2g4.9g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g284kcal5g23g19.4g1g
Valittu annoskoko53g142kcal2.5g11.5g9.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g71kcal1.3g5.8g4.9g0.3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.7g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410