JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g34g10kcal0.3g2g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g13g12kcal0.7g2g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 1.3g5.5kcal0g1.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g66kcal2.6g11.8g0.4g0.8g
Valittu annoskoko53g33kcal1.3g5.9g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal0.7g3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g62kcal2.5g11.2g0.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382