Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi14g20kcal2.6g0g1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)14g3.5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)1.8g7.6kcal0.1g1.1g0.3g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Lasagnelevy Rainbow2.9g11kcal0.4g2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g87kcal6.4g9g2.8g0.6g
Valittu annoskoko53g44kcal3.2g4.5g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal1.6g2.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g82kcal6g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142