Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g12g42kcal1.9g7.8g0.4g0.7g
Tonnikala vedessä, rainbow10g10kcal2g0g0.2g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g3g15kcal0.2g1.6g0.9g0.1g
Ruokakerma Valio 5%14g8.4kcal0.2g0.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4.2g4.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g169kcal8.8g21.4g5.4g1.8g
Valittu annoskoko53g84kcal4.4g10.7g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g42kcal2.2g5.4g1.4g0.5g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850