Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Raparperi 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g3.9kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g41kcal0.2g9.6g0g0.2g
Valittu annoskoko53g21kcal0.1g4.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g10kcal0.1g2.4g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.2g9.1g0g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516