Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino7g24kcal1.6g3.7g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 8.8g13kcal1.3g1.5g0.1g0.3g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g11g12kcal0.3g0.3g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7.6g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Raejuusto, Milbona, Lidl8.7g7.9kcal1.4g0.2g0.2g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.7g5.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g156kcal11.2g14.6g6g2g
Valittu annoskoko53g78kcal5.6g7.3g3g1g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal2.8g3.7g1.5g0.5g
Arvot/100g100g147kcal10.6g13.8g5.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347