Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g267g453kcal50.7g0g26.7g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g83g117kcal2.5g1.7g10.8g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g24g61kcal4.1g0.5g5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1453kcal129g19.2g93.2g4g
Valittu annoskoko520g727kcal64.5g9.6g46.6g2g
Annoskoko puolitettuna260g363kcal32.3g4.8g23.3g1g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339