Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Punajuuri 313g120kcal3.1g21.6g0.6g7.8g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g113g338kcal23.7g1.1g23.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 28g3.5kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g26g3.9kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Pinjansiemenet, Parrots31g194kcal9.1g4.1g17.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1407kcal73g65.4g88.4g19.4g
Valittu annoskoko520g703kcal36.5g32.7g44.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna260g352kcal18.3g16.4g22.1g4.9g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252