Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta225g337kcal45g0g18g0.2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Ketsuppi, meira6.7g4.7kcal0.1g1.1g0g0g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1041g818kcal93.8g14.6g43.4g1.4g
Valittu annoskoko520g409kcal46.9g7.3g21.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna260g205kcal23.5g3.7g10.9g0.4g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160