Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2250g678kcal21.1g114.7g4.5g45g
Naudan paistijauheliha, Pirkka2000g3360kcal400g0g200g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g500g1500kcal20g30g145g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)200g558kcal28g8g46g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g12327kcal944.6g329.4g792g98.4g
Valittu annoskoko5200g6163kcal472.3g164.7g396g49.2g
Annoskoko puolitettuna2600g3082kcal236.2g82.4g198g24.6g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242