Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 200g45kcal2.8g3.4g1.2g4.8g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g100g720kcal1g1g80g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 3900g1143kcal39.8g182.1g12.1g71.4g
Kuohukerma,valio,2dl1000g3400kcal20g30g350g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g10616kcal127.2g433g886.6g152.4g
Valittu annoskoko5200g5308kcal63.6g216.5g443.3g76.2g
Annoskoko puolitettuna2600g2654kcal31.8g108.3g221.7g38.1g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768