Acapulcon lihamureke

Mittaa korppujauhot kulhon pohjalle ja sekoita joukkoon salsakastike.

Kuullota vihannessekoitus.

Lisää korppujauhoseokseen jauheliha, suola ja muna.

Sekoita tasaiseksi.

Kumoa vuokaan tms. mureketaikina ja muotoile kostutetuin käsin pitkäksi tangoksi.

Paina tankoon kämmenen reunalla syvennys.

Täytä syvennys vihannessekoituksella.

Sulje mureke niin, ettei vihanneksia näy. Paista 200 asteessa toiseksi alimmalla tasolla noin 30 minuuttia.

Kumoa loput vihannekset murekkeen ympärille hetkeksi kuumenemaan

Ohje Pirkan sivuilta

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Korppujauho 300g1099kcal31.5g224.7g3.1g15.9g
Meksikolaiskastike, salsa mexicana, pirkka 320g/prk1280g294kcal14.1g41g7.7g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g220g315kcal27.5g0.7g22.7g0g
Pirkka Mexican mix vihannessekoitus1800g756kcal55.8g127.8g1.8g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g12013kcal817.8g788.4g614.6g103.8g
Valittu annoskoko5200g6007kcal408.9g394.2g307.3g51.9g
Annoskoko puolitettuna2600g3003kcal204.5g197.1g153.7g26g
Arvot/100g100g116kcal7.9g7.6g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332356