Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1802g2342kcal324.3g39.6g109.9g1.8g
Parsakaali brokkoli 1351g474kcal62.4g26.3g4.1g33.8g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka901g1621kcal40.5g54g135.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1126g676kcal11.3g50.7g45g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10404g10624kcal877g341.2g633.2g71.2g
Valittu annoskoko5202g5312kcal438.5g170.6g316.6g35.6g
Annoskoko puolitettuna2601g2656kcal219.3g85.3g158.3g17.8g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226