Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu2160g3506kcal600.5g0g118.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen900g180kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Kesäkurpitsa900g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.8g5.4g8.1g0.2g
Ranskankerma Valio900g2520kcal22.5g31.5g252g0g
Sinappi 72g95kcal3.2g10.2g4.3g1.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g225g873kcal74.3g0g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10404g14887kcal1430.6g207.6g910.4g40.6g
Valittu annoskoko5202g7443kcal715.3g103.8g455.2g20.3g
Annoskoko puolitettuna2601g3722kcal357.7g51.9g227.6g10.2g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412