Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 466g1744kcal67.6g265.6g34g46.6g
Margariini 70%, keiju laktoositon 629g3895kcal0g0g440.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 454g1559kcal46.3g318.1g5.5g15.9g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 466g124kcal15.4g14.4g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g583g326kcal49.5g29.1g1.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g466g373kcal12.1g18.6g28g0g
Sokeri 396g1608kcal0g395.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 513g731kcal64.1g1.5g52.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 47g156kcal0g38g0g0.7g
Raparperi 1165g392kcal8g64.1g1.2g16.3g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g21899kcal528.4g2307.8g1125.6g159.2g
Valittu annoskoko5208g10949kcal264.2g1153.9g562.8g79.6g
Annoskoko puolitettuna2604g5475kcal132.1g577g281.4g39.8g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475