Porkkana-lanttupaistos

Pese ja kuori juurekset, paloittele.

lorauta uunivuokaan öljyä, lisää paloitellut juurekset, suolaa, pippuria ja hiukan hunajaa.

Sekoita.

paista 250 asteessa - tai pienemmällä jos ei ole kiire; ensin peittämättä, sitten foliolla peitettynä kypsäksi asti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1408g394kcal8.4g83.8g2.8g35.2g
Lanttu 3519g1015kcal35.2g161.9g10.6g63.3g
Auringonkukkaöljy 106g934kcal0g0g105.6g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 106g349kcal0.5g85.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g5383kcal88.2g662g238g197g
Valittu annoskoko5208g2692kcal44.1g331g119g98.5g
Annoskoko puolitettuna2604g1346kcal22.1g165.5g59.5g49.3g
Arvot/100g100g52kcal0.8g6.4g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305140