Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3356g3758kcal738.2g0g100.7g0g
Porkkanaraaste 200g699g189kcal4.2g37.1g1.4g17.5g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.7g0.5g4.2g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Korppujauho (Myllyn Paras)140g517kcal19.4g101.4g3.5g5.7g
Rypsiöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Hirvenjauheliha oma saalis520g583kcal114.4g0g15.6g0g
Porkkanaraaste 200g108g29kcal0.7g5.7g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)22g80kcal3g15.7g0.5g0.9g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g11270kcal1773.6g360g326.6g64.8g
Valittu annoskoko5208g5635kcal886.8g180g163.3g32.4g
Annoskoko puolitettuna2604g2818kcal443.4g90g81.7g16.2g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852