Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g3519g2111kcal351.9g151.3g10.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu774g975kcal85.2g2.3g69.7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g845g2618kcal143.6g456.1g24.5g109.8g
Leivinjauhe 70g124kcal3.7g26.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g11657kcal1168.8g1272.6g209.6g220.4g
Valittu annoskoko5208g5829kcal584.4g636.3g104.8g110.2g
Annoskoko puolitettuna2604g2914kcal292.2g318.2g52.4g55.1g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292