Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1637g2717kcal311g0g163.7g0g
Sipuli (kuorittu)182g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Valkosipuli 63g68kcal5g10.3g0.4g1.3g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g12g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g16g7.5kcal0.1g1.6g0.1g0.3g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g2339g1660kcal37.4g374.2g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 935g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g9006kcal711.8g789.8g333.8g9.4g
Valittu annoskoko5208g4503kcal355.9g394.9g166.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna2604g2252kcal178g197.5g83.5g2.4g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673