Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore13g5kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli, tuore88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)63g113kcal1.1g2.2g10.6g1.6g
Tomaatti, tuore100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g250g873kcal29.2g181.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g2086kcal66.2g386.8g29.6g10.4g
Valittu annoskoko521g1043kcal33.1g193.4g14.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna261g522kcal16.6g96.7g7.4g2.6g
Arvot/100g100g200kcal6.3g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760