Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 125g121kcal3.8g24.5g0.4g1.2g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 125g186kcal14g4.2g12.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 219g100kcal6.6g10.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1042g927kcal58.2g81.4g38.8g6.4g
Valittu annoskoko521g463kcal29.1g40.7g19.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna261g232kcal14.6g20.4g9.7g1.6g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749