Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 218g77kcal10.1g4.3g0.7g5.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus35g122kcal4.9g0.2g11.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g577kcal3.5g5.2g61.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%87g201kcal25.3g2.2g10.5g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.7g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g1964kcal88.2g24.4g167.4g12.4g
Valittu annoskoko522g982kcal44.1g12.2g83.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna261g491kcal22.1g6.1g41.9g3.1g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994