Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 146g43kcal0.8g7.7g0.3g2.8g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix53g47kcal0.5g11g0.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g13g2.6kcal0g0.9g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g10g40kcal0g9.9g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Paistijauheliha 10%117g198kcal23.3g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g691kcal50.6g60.6g25.8g9g
Valittu annoskoko522g345kcal25.3g30.3g12.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna261g173kcal12.7g15.2g6.5g2.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160