Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g125g125kcal25g2.8g13.8g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Herkkusieni125g19kcal2.9g0.8g0.6g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)125g75kcal1.3g5.6g5g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli63g113kcal4.3g2.4g9.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 9g83kcal0g0g9.4g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g905kcal69.8g38g76.8g6.4g
Valittu annoskoko522g452kcal34.9g19g38.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna261g226kcal17.5g9.5g19.2g1.6g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522