Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g393g94kcal4.7g13.4g0.8g8.3g
Oliiviöljy 30g268kcal0g0g30.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original23g16kcal0.9g1.8g0.7g0.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g794kcal13.4g37.8g63.8g18.6g
Valittu annoskoko522g397kcal6.7g18.9g31.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna261g199kcal3.4g9.5g16g4.7g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318