Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Papu valkoinen, keitetty 75g81kcal6.3g10.5g0.3g5.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 38g119kcal9.1g17.1g0.7g3.3g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)7.5g11kcal0.3g0.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g606kcal35.2g79.6g10g24.8g
Valittu annoskoko522g303kcal17.6g39.8g5g12.4g
Annoskoko puolitettuna261g152kcal8.8g19.9g2.5g6.2g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829