Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 257g61kcal4.6g5.6g0.8g5.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 161g56kcal7.4g3.1g0.5g4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g80g96kcal2.7g2.9g8g0g
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.8g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio16g47kcal4.2g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g600kcal38.8g30g30.8g20.2g
Valittu annoskoko522g300kcal19.4g15g15.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna261g150kcal9.7g7.5g7.7g5.1g
Arvot/100g100g58kcal3.7g2.9g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053