Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g169g405kcal14.9g79.3g3g20.3g
Ketsuppi 45g41kcal0.6g8.6g0.2g0.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)124g223kcal28.5g0g9.9g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g56g219kcal13.5g0.6g18g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.7kcal0.4g1.4g0g0g
Katkarapu 113g77kcal16.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1953kcal148.6g180.8g64.8g42.4g
Valittu annoskoko522g976kcal74.3g90.4g32.4g21.2g
Annoskoko puolitettuna261g488kcal37.2g45.2g16.2g10.6g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424