Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl180g216kcal34.2g1.6g7.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Ruokosokeri3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka27g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Cashewpähkinä 38g215kcal7.5g7.1g17.4g1.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Maizena maissitärkkelys13g46kcal0.1g11.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1340kcal105.6g67.4g68.4g14.6g
Valittu annoskoko522g670kcal52.8g33.7g34.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna261g335kcal26.4g16.9g17.1g3.7g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721