Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2800g3503kcal588g0g126g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml180g234kcal12.1g36g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1320g726kcal40.9g84.5g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g11519kcal1302.8g317.8g548g27.2g
Valittu annoskoko5220g5759kcal651.4g158.9g274g13.6g
Annoskoko puolitettuna2610g2880kcal325.7g79.5g137g6.8g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414